✓ Perfecte kwaliteit
✓ Uitstekende service
✓ Gedegen advies
✓ Secure inmeting
✓ Correcte montage
✓ Subliem vakmanschap

Bel: 010 - 2486222
500 vierkante meter showroom!
Offerte aanvragen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Westland is altijd sterk betrokken geweest bij zijn omgeving, maatschappelijke ontwikkelingen en een duurzaam milieu. Dit uit zich middels een groot aantal trajecten rond het jaar 2000 zijn gaan lopen.

Milieu vraagstukken

Professionele zonwering heeft ons tussen de jaren 1985 en 2015 in contact gebracht met grote internationale ondernemingen zoals Akzo, Shell, Unilever, Esso, ING bank en Heineken. Bij deze ondernemingen speelde duurzaamheid, milieu bewust ondernemen een grote rol. Al in 2000 heeft de directie van Westland de eerste milieu verklaringen afgegeven en werden de eerste trajecten op gebied van milieu bewust ondernemen opgestart.

Energie bewust ondernemen

In 2004 heeft Westland onder invloed van kennis uit Zwitserland haar eerste stappen gezet op energiebesparingen. Het verbruik van energie in op eigen locaties en het verminderen van verbruik van energie bij klanten is opgestart het het traject HR zonwering en LED verlichting.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Sporten is goed van de jeugd, het maakt de jeugd gezonder en de sociale ontwikkeling van kinderen wordt door sporten beter ontwikkeld. Westland heeft in de jaren 2010 tot en met 2015 gekozen voor sport sponsoring in de vorm van Hockey sponsoring bij Spirit in Schiedam. Voetbal sponsoring bij Excelsior Rotterdam, Zwaluwen Vlaardingen en in 2015/2016 Excelsior Maassluis.

Een warm hart draagt Westland uit aan stichting spring foundation te Vlaardingen. Deze stichting zet zich in voor de minder bedeelden in Vlaardingen. Voor het nieuwe onderkomen van de stichting zet Westland zich in om te ondersteunen.

Buitenleven

Bekijk ons aanbod outdoor

Balkonbeglazing

Paviljoen zonwering

Pergola zonwering

Reparatie`s

Serrezonwering

Solarlux

Terrasschermen

Tuinkamers

Verandadaken

Windschermen voor in de tuin

Zo bereikt u ons:

Onze showroom
Galateestraat 8
3044 EC Rotterdam

Tel: 010 - 2486222

E-mail: info@westlandzonwering.nl

Meer Westland: